Egenland ja Arktinen aikavaellus

Hei Egenland-ystävä,Tässä ennakkotietoa Egenlandin 4. kaudesta. En tiedä kuinka innokkaasti siellä on odoteltu – me toimituksessa ainakin olemme todella innoissamme emmekä malta odottaa, että kaikki vihdoin pääsevät tutustumaan näihin mahtaviin kohteisiin!

Uuden kauden videot tulevat katsottaviksi Areenaan pääsiäisen alla 26.3. Lähetämme linkit videoihin julkaisun jälkeen. Tiedätte siis, mitä katsoa pääsiäisenä! 🙂

Poikkeuksena ja ennakkomaistiaisena jo aiemmin julkaistaan helmikuussa 2020 Kuopiossa kuvattu Finland Ice Marathon -tapahtuma. Sen video tulee katsottavaksi jo 26.2., tämän vuoden virtuaalitapahtuman alla. 

Tuon mainion talvitapahtuman jälkeen meidän oli tarkoitus jatkaa kuvauksia pitkin kevättä, mutta me kaikki tiedämme, kuinka kävi. Egenlandiin maailmantilanne vaikutti niin, että tuotantoon tuli puolen vuoden tauko. Mutta onneksi pääsimme kuitenkin kuvaamaan elo-syyskuussa. Nyt meillä on aivan fantastiset uudet kohteet ja ihmiset mukana. Lämmin kiitos siis vielä näin poikkeuksellisena aikana upeasti onnistuneesta yhteistyöstä!

Televisiojaksot tulevat ulos Teema&Fem-kanavalla 31.5. alkaen , sopivasti matkailukauden vilkastuessa. Egenland kannustaa matkailuun aina kulloistenkin ohjeistusten puitteissa. Tieto kunkin jakson sisällöstä ja esitysajankohdasta varmistuu myöhemmin, laitamme lisätietoja lähempänä.

Kohteista julkaistaan kevään ja kesän aikana myös syventäviä artikkeleita Egenlandin nettisivuilla yle.fi/egenland sekä kuvia ja videoita Instagram-tilillä. Päivitämme kohteet myös mukaan nettisivuiltamme löytyvälle kartalle kevään aikana.

4. kauden kohteet:

 1. Arktinen aikavaellus, Utsjoki
 2. Sámi Duodji -käsityöyhdistys, Inari ja Utsjoki
 3. Kaapin Jounin tila, Lemmenjoki
 4. Vienan reitti, Suomussalmi
 5. Korkokenkäkukkamekkosuohiihdon ämmänkilpailut, Pudasjärvi
 6. Ärjänsaari, Oulujärvi
 7. Eino Leino -risteily ja höyrylaiva Kouta, Kajaani
 8. Ellun huopa ja Elena Bondar, Nilsiä
 9. Olli Soini ja kulttuuritalot Vihreä talo, Ö-talo ja Keltainen talo, Riihimäki ja Janakkala
 10. Puun Sielu ja Natalia Podkolzina , Tohmajärvi
 11. Pertin Valinta, Helsinki
 12. Villa Mehu, Kirkkonummi
 13. Paljasjalkapolku, Korppoo
 14. Källskär, Kökar
 15. Tulliniemi ja surffikulttuuri, Hanko
 16. Finland Ice Marathon, Kuopio

Tietoa uudesta kaudesta saa jakaa esimerkiksi paikallislehdille ja muille tahoille, joiden kautta tieto tavoittaa mahdollisimman monia. Olemme kyllä lehdistöön itsekin yhteydessä. Meiltä on myös saatavissa valokuvia kuvauksista esimerkiksi lehtijuttuja varten, pyyntöjä voi lähettää tähän Egenlandin toimituksen meiliosoitteeseen. Toki meiltä saa kysellä myös lisätietoja, kerromme mielellämme lisää kuvauksista ja Egenlandista!

Kiitos vielä kerran ja kuulumisiin!

Kevättalvisin terveisin,

Egenlandin toimitus eli juontajat Hannamari ja Nicke, ohjaajat Tuula ja Jokke, toimittajat Eva ja Kaisa sekä tuottaja Hanna


Egenland  minne et ollut matkalla!
yle.fi/egenlandEgenland – dit du inte var på väg!svenska.yle.fi/egenland4. kausi keväällä 2021!4. säsong våren 2021!Kolmen kauden 26 tv-ohjelmaa Areenassaja yli 90 lyhyttä videota matkakohteista  AreenassaAlla tre säsonger och 26 tv-avsnitt på Arenan
Korta videor om över 90 resmål på Arenan
Yli sata yleisön antamaa vinkkiä kartalla!Över hundra publiktips på kartan!

Instagram:  @egenland  #egenland

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s